דף ראשי - יובל פלג יועץ תקשורת * ליחסי ציבור  לעסק שלך, צור קשר עכשיו! * מפת האתר שלנו
לוגו החברה - YPR שירותי יחסי ציבור, ייעוץ תקשורתי, לובינג, פרסום, דוברות, הפקת עיתונים, בניית אתרים, הרצאות

  ארוחת בוקר מפנקת
"בוקר של כיף" בבית האבות הספרדי * חידוש: ארוחת בוקר כמו בבית מלון * מזנון פתוח ושפע של מוצרים לבחירת הדיירים כולל "מנות השף"
ייעוץ תקשורתי ויחסי ציבור דף ראשי
יישומים - מה אנו מציעים בתחום יחסי הציבור והיעוץ התקשורתי
פתרונות - דוגמאות ללקוחות שקיבלו מאיתנו לובינג, מיתוג ושיווק
המומחים שלנו בתחומי התקשורת, יחסי הציבור, הפרסום, המיתוג והשיווק
יצירת קשר לייעוץ תקשורתי ויחסי ציבור
החדשות שלנו

[01/03/2012 15:17:13] ארוחת בוקר מפנקת
"בוקר של כיף" בבית האבות הספרדי * חידוש: ארוחת בוקר כמו בבית מלון * מזנון פתוח ושפע של מוצרים לבחירת הדיירים כולל "מנות השף"

בבית האבות "בית אברהם" של העדה היהודית הספרדית בחיפה, החלו השבוע בהגשת אורחת הבוקר במחלקות הסיעודיות במתכונת חדשה. ארוחה במזנון פתוח לבחירה אישית של כל דייר ממגוון של מוצרים, ממש כמו בארוחות המקובלות בבתי המלון המפוארים בישראל.
התפריט של "בוקר של כיף" כולל מבחר של לחמים: לחמניות ביס, בצד פיתות, לחם מחיטה מלאה וצנימים. מבחר של דייסות, כולל סחלב, המתאימות לאוכלוסייה המבוגרת, מבחר סלטים החל מסלט אבוקדו, חציל במיונז, סלט ירקות ישראלי, סלט סלק, טחינה חומוס ועוד. גבינות שונות, ביצים על פי בחירה, דג מלוח, טונה וסרדינים, מעדני חלב שתייה חמה מסוגים שונים ו"מנת השף" שכוללת כיסונים במילוי גבינה, חביתיות עם מילוי, פנקייק ובורקסים.
יובל פלג, איש יחסי הציבור של בית האבות מציין כי על התוכנית החדשה אחראית התזונאית של בית האבות גילה קפואה. ועל הביצוע אחראי השף של הבית גרמן בורובסקי. "זה מדהים". "האוכל מצוין", "האפשרות לבחור עושה את ההבדל", ,זו ארוחה מלכותית", אלה היו חלק מהתבטאויות של דיירי בית האבות, כשנפגשו לראשונה עם המתכונת החדשה של ארוחת הבוקר.

ירון רז, מנהל בית האבות, שהוא אחד הגדולים בישראל, מציין כי מדובר בפרויקט חדשני שהוא אחד מתוך מגוון של חידושים שיבוצעו בבית במהלך השנה הקרובה. "אנחנו שמים דגש על מתן טיפול מתקדם ויחס אישי, בצד שיפור התנאים הפיזיים של המקום" ציין שמעון כהן, יו"ר הנהלת בית האבות.

בבית האבות מוגשות שלוש ארוחות מרכזיות ביום, ושתי ארוחות ביניים. תפריט בית האבות מוכן לפי נהלי משרד הבריאות, ובכל שבוע מוגש תפריט שונה ומגוון, המתאים במרקם ובטעם לדיירים. "הרגשנו כי יש מקום לשינוי. כאשר אנו חיים בקהילה, אנו יוצאים מדי פעם לבית קפה או למלון ונהנים משפע וממגוון. רצינו לאפשר לדיירים את החוויה שביציאה משגרת היום-יום, ולהפוך את הארוחה לאירוע מיוחד וחגיגי – בוקר בכיף אמיתי" מציינת התזונאית ליבי אופנהיימר ומוסיפה כ" מטרות הפרויקט הן לאפשר עצמאות בבחירת סוג וכמות האוכל בארוחה, תוך דגש על אסתטיות ההגשה וחוויה רב חושית של צבע, ריח וטעם.".



חזרה לדף הראשי